RECENZE - Garnier Essentials

12. prosince 2014 v 19:28 | Butty |  Recenze
Tak je tu pátek a s ním i další recenze . A tentokrát to bude recenze na můj nedávno koupený ale už dost prověřený odličovák od Garnieru.
Co mi vadí a naopak se mi líbí?
Koukni se a nech se inspirovat mojí recenzí.


Tento odličovák jsem si koupila nedávno v DM.
a říkáte si jak už to můžu za pár odličení zjistit?
Jelikož jsem ho potajmu ,,kradla" své budoucí tchýni.

První věc kterou bych zmínila je celkový dojem.
Asi jako každá slečna mám ráda když ten odličovák trochu voní ale né zase moc.
Jelikož bych na sebe večer nechtěla patlat nic moc parfémovaného.
Tento odličovač není moc parfémovaný asi jako každý ikdyž je na obalu napsano že je s výtažkem z bílích hroznů.
No po těch hroznech teda moc nevoní ale tím líp.
Je to lahvinka 125ml a v DM mě přišel asi na 100,-. Pro někoho málo rpo někoho dost, ale pro mě akorát.
Byla jsem zviklá si kupovat něco levnejšího ale řekla jsem si že to jsou přece jenom oči a ty si zaslouží péči s velkým ,,P".
Takže se nebojte investovat o trochu více a ta 100 se Vám vrátí věř te mi !

Je to teda jenom na odličení očního make-upu, musím ale říci že je trochu mastný , očí po něm jsou mastný ale doporučuju si po tom ty oči opláchnout vodou. ;-)
Odličovač v očích neštípe nebo aspoň se mě nepodařilo tam ten odličovač dát. hihí.
Stačí je malinko nanést na tamponek a odlíčí obě oči naráz.

Zápor jsem buďto ještě nezjistila nebo na něm fakt žádný nevidím a plně mě vyhovuje.
Můžu s láskou doporučit. ;-)

V DM ještě můžete sehnat i odličovací mléko a to mi taky sedlo docela ale jelikož mám radči ,,vody než ,,mléka" tak pro mě je tato odličovací voda lepší aktikl. ;-)
Mléko stojí stejně nebo aspoň fakt hodně podobně jako toto.

Garnier Skin Naturals odličovací voda
Odličovací voda 100,-
Toto je to odličovacé mléko 100,-

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 cincina cincina | Web | 12. prosince 2014 v 20:01 | Reagovat

Já používám od Nivey a jsem spokojená:D

2 Vall Vall | Web | 12. prosince 2014 v 20:31 | Reagovat

Tak to někdy třeba vyzkouším :-)
A tím se odličuješ, když jsi namalovaná, viď?
Já GARNIER mám docela ráda, ale mezi mé oblíbené značky (nebo jak to nazvat) patří Nivea a Balea,ale trochu i garnier :-)
Určitě se nechám inspirovat, až někdy vyzkouším!:)
Recenze je povedená.
100 KČ je pro mě tak akorát.

3 Simix Simix | Web | 12. prosince 2014 v 20:57 | Reagovat

~Čau~
Myslím, že jsme doma měli taky odličovač od Garnieru ...ten poslední obrázek se mu dost podobá :D
Ježkovi oči... to je ono .. už ani nevím, že to stálo 100,- :D
Já myslela, že Garnier má jenom šampóny...teď mě to napadlo :D
Vy jste s Jirkou zasnoubení? :)
Nebo jen plánujete svatbu? :)
Zvyklá se píče tvrdé :D
Ale jinak detail :D
Mě se to mléko dostalo do oka .. nepálí to, ale je to blbý pocit no.. mít to v tom oku :D
Tak ahoj :)

4 Butty Butty | Web | 12. prosince 2014 v 21:07 | Reagovat

[3]: Né nejsme zasnoubení...,,budoucí tchýně" píšu protože se jednou s Jirkou plánujeme vzít ale doslova to fakt není :-D

5 Charlotte Charlotte | Web | 12. prosince 2014 v 21:16 | Reagovat

ten mám doma a je perfektnı:)

6 Lola-J Lola-J | Web | 13. prosince 2014 v 9:50 | Reagovat

ó, tak to je fajn! :) Vypadá to na dobrý odličovák. Já teďka mám nový od Nivey, tak na něj taky něco snad brzy napíšu. :) Ale tenhle vypadá taky dobřee! :)

7 cincina cincina | Web | 13. prosince 2014 v 10:47 | Reagovat

Já jsem ráda, že jsem se trefila do výběru:) Doufám, že tady na blogu taky přibude něco vánočního:D

8 Butty Butty | Web | 13. prosince 2014 v 10:51 | Reagovat

[7]: už tu něco vánočního je. Stačí jen číst i starší články.

9 Karamelka Karamelka | Web | 13. prosince 2014 v 11:54 | Reagovat

ta cena je přijatelná :-) tedy podle mého názoru :-) líbí se mi tvá recenze :-)

10 Clary-Clair Clary-Clair | Web | 13. prosince 2014 v 12:33 | Reagovat

Vypadá moc dobře a zajímavě. Nejspíš si ho pořídím :) moc krásná recenze :)

11 crazy-ivet crazy-ivet | Web | 13. prosince 2014 v 12:35 | Reagovat

Také používám odličovač od Garnieru, ale trochu jiný, než ty ukazuješ :)

12 CuMelKaa CuMelKaa | Web | 13. prosince 2014 v 13:51 | Reagovat

Film teprve pujde do kin zatim je jen kniha =)

13 Desirée Lydon Desirée Lydon | Web | 13. prosince 2014 v 14:00 | Reagovat

Já mám od Garnieru ten dvoufázový fialový odličovač očí a nemohu si ho vynachválit, tak třeba jednou vyzkouším i další, ten první mně hodně zaujal :)

14 Ko Ky Ko Ky | E-mail | Web | 13. prosince 2014 v 14:44 | Reagovat

díky, ale někdo to jako samozřejmost nebere, tak radši budu slušná, než ne :) a hlavně chci ukázat, že si toho opravdu vážím :)
Díky, já také, i se pak jinak dívám na situace, které jsou okolo mne obklopeny :)

15 Ko Ky Ko Ky | E-mail | Web | 13. prosince 2014 v 14:45 | Reagovat

Na tento produkt už delší dobu pokukuji a díky tobě si ho i brzy pořídím. ;)

16 Anna Elizabeth Potter Anna Elizabeth Potter | E-mail | Web | 13. prosince 2014 v 15:54 | Reagovat

Já si to snad půjdu koupit! :D Už dlouho hledám, nějaké dobré odličovadlo, ale stále žádné nenalézám :(

17 Ooomarie ♥ Ooomarie ♥ | Web | 13. prosince 2014 v 17:04 | Reagovat

Já toto používám, a je to fakt strašně super věcička :3

18 Kix*♥ Kix*♥ | Web | 14. prosince 2014 v 9:49 | Reagovat

Miluju odličováky (všechny) od Garnieru... prostě je to jedna z NEJ značek :-)
To samé platí i o jejich BB Creamu, nemá na něj nic. (prostě je to jen můj pohled, mám to tak :D )
Takže souhlasím s recenzí, plně souhlasím ;-) Pro mě zatím docela TOP třída! :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama